Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πρόκειται για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή όχι;

Κατά τη γνώμη μου, σαφώς και πρόκειται για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας η κυβέρνηση Παπαδήμου. Πρόκειται για έναν παντογνώστη στην κυριολεξία του οικονομικού κλάδου καθώς έχει τελέσει διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και υποδιευθυντής στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το οποίο παίζει σαφώς σημαντικό ρόλο. Ο κος Παπαδήμος σε δήλωσή του ανέφερε ότι δεν είναι πολιτικός πράγμα που σημαίνει ότι δεν βλέπει τη χώρα μας πολιτικά αλλά ως έναν οργανισμό που τείνει προς την πτώχευση και θα τον βοηθήσει να δει την κρίση μας με άλλο μάτι και να μας οδηγήσει στην ανάπτυξη. Προφανώς η νέα αυτή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έχει προκαλέσει την ελληνική κοινή γνώμη αφού αποτελείται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ακροδεξιά το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει κανένα πλήρως αριστερό κόμμα. Πράγματι, είναι λάθος αυτό θεωρώ αφού μιλάμε για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση με αυτόν τον ηγέτη θα μας πάει μπροστά...

Θανάσης Χριστοδουλάκης

3 σχόλια:

  1. ime simfonos mono enas epaggelmatias sto idos tou kai oxi politikos tha mas paei mprosta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΦΩΣ! ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΗΚΕΥΤΟΙ ΜΕ ΚΟΝΕ ΕΠΑΓΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ! ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάσης Χριστοδουλάκης14 Νοεμβρίου 2011 στις 8:27 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου... Δεν τους ταιριάζουν αλλά υπάρχουν και πολλοί που έχουν κύρος και κρίση στο ελληνικό κοινοβούλιο και τους αξίζει αυτή η θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή