Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εργασία για το μάθημα "Απειροστικός Λογισμός 1"

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ότι ο κύριος Σεβρόγλου έβαλε εργασία αντί για την καθιερωμένη πρόοδο! Οι φοιτητές που θα δώσουν το μάθημα το Γενάρη, πρέπει συγκροτηθούν σε 5-άδες και να δηλώσουν τα ονόματά τους στο γραφείο του διδάσκοντος  (510). Η προθεσμία δήλωσης ομάδων λήγει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011.

8 σχόλια:

  1. πρεπει οπωσδηποτε να ειναι 5-αδα;να τι κανει καποιος μονος δεν γινεται γιατι ειμαι 2ο ετος και δυσκολα θα βρω ατομα.επισης το θεμα της εργασιας εχει ανακοινωθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα θέματα φίλε μου δεν έχουν ανακοινωθεί... Καλύτερα πήγαινε στο Σεβρόγλου να ρωτήσεις για το αν γίνεται λιγότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΟΥΤΕ ΤΕΤΡΑΔΑ ΟΥΤΕ 6ΑΔΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ή ΘΑ ΦΤΙΆΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ Ή ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ; ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Π.Χ. ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΠΛΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 1.5 ΒΑΘΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν ανακοινωθει το θεμα της εργασιας μπορει καποιος να το ανεβασει στο blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καθε πενταδα εχει διαφορετικο θεμα! Πρεπει να παει η πενταδα στο Σεβρογλου να του δωσουν τα ονοματα τους και εκεινος θα τους δωσει το θεμα για την εργασια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβώς. Τα θέματα είναι διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααα ωραια.ξερετε τι ωρα μπορουμε να παμε στο γραφειο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΑΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή