Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κίνδυνος απώλειας εξαμήνου

Με απώλεια του εξαμήνου απειλεί τους φοιτητές που θα συνεχίσουν τις καταλήψεις, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου. «Εξεταστική χωρίς μαθήματα δεν γίνεται», υπογράμμισε η κ. Διαμαντοπούλου και ξεκαθάρισε ότι ο νόμος - πλαίσιο θα εφαρμοστεί.

Η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «συνειδητά ψέματα» σχετικά με το νέο νόμο και υποστήριξε ότι «η ακαδημαϊκή κοινότητα είναι ανενημέρωτη». Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προσανατολίζεται το φοιτητικό κίνημα στα τρία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, ενόψει και της διοργάνωσης της 76ης ΔΕΘ.
Πηγή: www.capital.gr
---------------------------------------------
Με λίγα λόγια, οι φοιτητές έρχονται αντιμέτωποι με την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και τα υπόλοιπα 3 κόμματα που είναι εντός του ελληνικού κοινοβουλίου Καλό είναι να αγωνίζεσαι για αυτό που πιστεύεις αλλά όχι εις βάρος άλλων. Ας ρωτήσουμε αυτούς που κάνουν τις καταλήψεις: ΠΑΣΠ, ΜΑΣ, ΕΑΑΚ, αν χάσουμε το εξάμηνο τι θα κάνουν οι φοιτητές που έχουν έρθει από την επαρχεία και νοικιάζουν σπίτι; Θα αναγκαστούν να πληρώσουν 6 μήνες παραπάνω για να κάνετε εσείς το κομμάτι σας; Αν θέλετε να διαμαρτυρηθείτε γιατί δεν πάτε έξω από το υπουργείο κάθε μέρα για ειρηνικές διαμαρτυρίες;
Θανάσης Χριστοδουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου